Aromatic EVOO Vieiru with boletus

7,00 

Oily preparation based on single variety of olive called “Manzanilla Cacereña” extra virgin olive oil with cold extraction and boletus aroma. From Extremadura.

In stock

What is it made of?

Extra virgin olive oil 99% and boletus flavouring 1%. Storage: store in a cool, dry place away from light.

How do I cook it?

It is a perfect aromatic to harmonise strong dishes, pastas, red meats or simply to garnish before serving.

What do I combine it with?

It is perfect to combine with olive leaf pasta with sautéed vegetables and pine nuts. To garnish original toasts with cheese and apple, combining the intense flavour of the boletus with the freshness of the green apple.

Newsletter

Join an honest and never annoying mailing list.

Programa de ayudas para la digitalización de pequeñas empresas, microempresas y personas en situación de autoempleo, dentro del programa KIT DIGITAL, regulado en la orden ETD/1498/2021, de 29 de diciembre por la que se aprueban las bases reguladoras de la concesión de ayudas para la digitalización de pequeñas empresas, microempresas y personas en situación de autoempleo, en el marco de la Agenda España Digital 2025, el Plan de Digitalización Pymes 2021-2025 y el Plan de recuperación, transformación y resiliencia de España – financiado por la Unión Europea – Next Generation EU (Programa Kit Digital).

Publicidad Kit Digital