Vieiru aromatic EVOO. Cinnamon

7,00 

Oily preparation based on single olive variety called “Manzanilla Cacereña” extra virgin olive oil with cold extraction and cinnamon aroma. From Extremadura. Glass bottle of 250 ml.

In stock

What is it made of?

Extra virgin olive oil 99% and cinnamon flavouring 1%.

Storage: store in a cool, dry place away from light.

How do I cook it?

This aromatic EVOO is perfect to harmonise desserts. We recommend dressing it with meringue milk ice cream accompanied by orange cake, a real delight.

What do I combine it with?

Surprise with unique desserts by combining it with yoghurt and nuts, rice pudding, meringue ice cream or as a healthy kiwi dessert with a drizzle of oil.

Newsletter

Join an honest and never annoying mailing list.

Programa de ayudas para la digitalización de pequeñas empresas, microempresas y personas en situación de autoempleo, dentro del programa KIT DIGITAL, regulado en la orden ETD/1498/2021, de 29 de diciembre por la que se aprueban las bases reguladoras de la concesión de ayudas para la digitalización de pequeñas empresas, microempresas y personas en situación de autoempleo, en el marco de la Agenda España Digital 2025, el Plan de Digitalización Pymes 2021-2025 y el Plan de recuperación, transformación y resiliencia de España – financiado por la Unión Europea – Next Generation EU (Programa Kit Digital).

Publicidad Kit Digital